Voor wie?

Je kunt op onze financiële steun rekenen als je een levensvatbaar bedrijf hebt in Zuid- of Midden-Limburg en een mooi initiatief hebt om je activiteiten of de werkgelegenheid duurzaam te laten groeien.

Ook een goed idee, al is het technisch om een machine aan te schaffen, kan ervoor zorgen dat jij meer mensen in jouw omgeving betrekt en op de manier de lokale economie versterkt.

Want met een lening van Pilon krijg jij niet alleen een machine of ruimte ter beschikking, je stimuleert ook mensen die jou dagelijks kunnen helpen.

Geef anderen het gevoel dat ze erbij horen en ertoe doen, dankzij hun werk en de ervaring die ze opdoen. Zo creëer je je eigen ambassadeurs.

Wil jij groeien als bedrijf/organisatie en in je rol als werkgever? En geeft het je een goed gevoel dat je nieuwe collega’s net zo betrokken zijn als jij?

Bel of mail ons gerust met je uitdaging. Jouw drijfveer is belangrijk voor de regio en voor ons.

Ad Laeven gaat graag met je in gesprek over je plannen, kansen en het geld dat je nodig hebt voor duurzame groei. Hij is de schakel tussen je bedrijf en onze investeringscommissie.

Laat Pilon ook voor jou de katalysator van kansen zijn.